• 0898273727
За нас

МАРИ ТОП ДИЗАЙН ЕООД

Стартира дейност през 2019 година, ориентирана към производство на спално бельо и интериорен текстил. Създаването на нова продуктова линия съставена от малки серии и единични бройки на спално бельо и интериорен текстил персонализирани и декорирани с народни шевици е едно вълнуващо предизвикателство за малкия сплотен екип на дружеството.

Проучвайки, традициите, орнаментиката, символиката и цветовете в българските шевици, Ви предлагаме по нетрадиционен начин българското културно наследство. Необятното е народното творчество, отразено в народните носии и тъкани. Нашата цел e народната шевица да се пренесе във Вашия дом чрез спално бельо, декоративни възглавници, покривки за маса, а също така и на необходимия аксесоар за всеки дом – пердетата. Чрез нашите колекции от продукти с народни шевици от различните фолклорни области в България Ви предлагаме възможност за създаването на един дом с неповторим характер. Съчетаването на модерния дом с текстил с етно мотиви и по-специално – с българската шевица, Ви приближава към корените Ви, а също така дава възможност за всички останали да усетят духа и атмосферата на старите български къщи с много уют и спокойствие. Можем да разработим индивидуален проект по поръчка, който да се реализира в кратки срокове и при атрактивни цени.

За реализиране на нашите продукти използваме две основни технологии – 3D печат и многоцветна бродерия. Използваме висококачествени материи – основно ранфорс, памучен сатен, микрофибър, като тенденция е да се предлагат продукти и от лиосел, лен, поликотън. Предприятието е създадено с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Свържете се с нас

гр. Благоевград,
ул. Коста Босилков 5,
вх. Ает.4

За контакт

тел: 0888140152
email: [email protected]